Shelters i Undallslund

Naturskolen i Undallslund, Kapt. Undallsvej 1, 8800 Viborg

Kan bookes til overnatning fra april 2018

Foråret 2018 etableres der ialt fem shelters i den gamle have nær Naturskolen i Undallslund. De fire placeres samlet og vil kunne rumme en hel skoleklasse. En enkelt shelter placeres lidt derfra og kan benyttes af f.eks. lærerer eller en enkelt familie.

Det er gratis for skoler og institutioner under Viborg Kommune at benytte shelterpladsen, pladsen bookes via Naturskolens hjemmeside.

Shelterpladsen kan forhåndsbookes af alle andre for 500 kr. ved at indsende ansøgningsskema til naturskolen@viborg.dk .

Er lejrpladsen tom, er du velkommen til at benytte den. Dog skal du være klar til at rykke væk, hvis der kommer nogen der har booket.

Overnatter du, koster det 30 kr. for voksne og 20 kr. for børn, pengene lægges i kassen eller du kan betale med mobilepay til nr. 61 89 78 79

Toiletter:
Brug det offentlige toilet i gavlen af Naturskolen.

Bad:
Der er ingen bademuligheder.

Brænde:
Brænde til bål på lejrpladsen kan I sanke i skoven. Naturskolens brænde må ikke benyttes uden forudgående aftale.

Vand:
Der er vandhaner ved Naturskolen.

Biler:
Undgå at køre ind til shelterpladsen. Biler kan parkeres ved Naturskolen. Er I mange i biler opfordres til at parkere på rastepladsen ved Skivevej og nyde turen gennem skoven på gåben.

Shelterne:
Undgå at deltagerne klatrer på taget af shelterne, da det kan slide for hårdt på dem.

Affald:
Affald afleveres i spanden ved Naturskolen.

Rengøring:
Shelters og lejrplads efterlades i samme stand, som da I kom.

Snobrødspinde:
Har I brug for snobrødspinde, kan I finde dem i skoven.

Hensyn:
Skoven besøges af mange mennesker, som ønsker at nyde naturens fred og skønhed. Undgå derfor larm og efterlad ikke skæmmende spor i landskabet.

Sidst opdateret: 27.02.2018