Shelters i Undallslund

Naturskolen i Undallslund, Kapt. Undallsvej 1, 8800 Viborg

Der er etableret ialt fem shelters i den gamle have nær Naturskolen i Undallslund. De fire er placeret samlet og kan rumme en hel skoleklasse. En enkelt shelter er placeret lidt derfra og kan benyttes af f.eks. lærerer eller en enkelt familie.

Det er gratis for skoler og institutioner under Viborg Kommune at benytte shelterpladsen, pladsen bookes via Naturskolens hjemmeside.

Shelterpladsen kan forhåndsbookes af alle andre for 500 kr. ved at indsende ansøgningsskema til naturskolen@viborg.dk .

Er lejrpladsen tom, er du velkommen til at benytte den. Dog skal du være klar til at rykke væk, hvis der kommer nogen der har booket.

Overnatter du, koster det 30 kr. for voksne og 20 kr. for børn, pengene lægges i postkassen eller du kan betale med mobilepay til nr. 61 89 78 79

Toiletter:
Brug det offentlige toilet i gavlen af Naturskolen.

Bad:
Der er ingen bademuligheder.

Brænde:
Brænde til bål på lejrpladsen kan I sanke i skoven. Naturskolens brænde må ikke benyttes uden forudgående aftale.

Vand:
Der er vandhaner ved Naturskolen.

Biler:
Kør ikke ind til shelterpladsen. Biler kan parkeres til venstre for indkørslen til Naturskolen. Er I mange i biler opfordres til at parkere på rastepladsen ved Skivevej og nyde turen gennem skoven på gåben.

Shelterne:
Undgå at deltagerne klatrer på taget af shelterne, da det kan slide for hårdt på dem.

Affald:
I skal tage jeres affald med jer hjem.

Rengøring:
Shelters og lejrplads efterlades i samme stand, som da I kom. Der findes en kost på pladsen.

Snobrødspinde:
Har I brug for snobrødspinde, kan I finde dem i skoven.

Hensyn:
Skoven besøges af mange mennesker, som ønsker at nyde naturens fred og skønhed. Undgå derfor larm og efterlad ikke skæmmende spor i landskabet.

Sidst opdateret: 06.08.2018