Naturskolen ved Hald

Naturskolen
Naturskolen ved Hald ligger i dejlige omgivelser ved Hald Hovedgård syd for Viborg.

Ravnsbjergvej 71, 8800 Viborg, 86 63 85 00

Naturskolen ved Hald blev oprettet i 1987 og ligger på Naturstyrelsen Kronjyllands arealer ved Hald Hovedgaard, 7-8 km sydvest for Viborg. Adressen er Ravnsbjergvej 71, 8800 Viborg.

Vi på Naturskolen er helt vilde med at se, hvor mange klasser, der udnytter vores gratis tilbud om at sove ude.

Her i vinter har vi fået bygget et lokum og en hytte på Lejrpladsen ved Hald og fyldt det tilhørende skur med bål-, spise- og opvaskegrej. Og sat en cykeltrailer med vanddunk. Det er meningen at de klasser der sover i shelters, ikke skal ind i Naturskolens lokaler og lave mad.

Vil I have Naturskolens lokaler, kan I overnatte i telte på græsmarken vest for den nye p-plads.

Vil I sove i Herberg, har I kun dette. Der er gjort klar til at 30 pers kan sove og spise derinde.

Vi ser frem til at endnu flere kan få glæde af Naturskolen på Hald.

Læs mere om skolen her.

Sidst opdateret: 11.04.2019