Naturskolen i Undallslund

Kapt. Undalls vej 1, 8800 Viborg, 87 87 51 20

Naturskolen i Undallslund er et levende naturværksted for Viborg Kommunes 0-6 årige.

Et sted, hvor institutioner og dagplejere kan booke en naturvejleder til et bredt udvalg af naturoplevelser og naturaktiviteter for førskolebørn.

Naturskolen i Undallslund er også et sted, hvor børn, pædagoger og dagplejere på egen hånd kan få gode oplevelser i naturen.

Naturskolen i Undallslund ligger i den kommunale Undallslund Skov.

Skoven er en varieret, og kuperet, blandingsskov bestående af både løv- og nåletræer. Rundt i skoven er der lavet handicapvenlige stier. I skoven er der året rundt et rigt fugleliv, af især småfugle.

Naturskolen ligger nær mosen, som rummer et mangfoldigt dyre- og planteliv. På engen nær Naturskolen går der geder, som både er naturplejere og en del af de mange naturpædagogiske tilbud til især 0-6 årige børn i kommunen (geder fra sommer 2016).

Inventarliste:

• Service og køkkengrej til 24 personer
  • Kaffemaskine
  • El-kedel
  • Komfur med ovn
  • Opvaskemaskine
  • Køle-/fryseskab (lille fryser)
  • Bålplads til ca. 25 personer
  • Tre-ben til bål
  • Bål rist
  • Bål gryder
  • 2 økser