Lejrpladsen ved Hald

Ravnsbjergvej 71, 8800 Viborg

Lejrpladsen ved Hald er etableret til skolegrupper og institutioner der forhåndsbooker. Det er gratis for kommunale skoler og institutioner.

Lejrpladsen kan forhåndsbookes af alle andre for 500 kr. ved at indsende ansøgningsskema til naturskolen@viborg.dk .

Er lejrpladsen tom, er du velkommen til at benytte den. Dog skal du være klar til at rykke væk, hvis der kommer nogen der har booket.

På lejrpladsen ved Hald er der 4 shelters med plads til én klasse. Der kan være 6 børn i hver shelter - eller 4 voksne (5 hvis de ikke er meget store), altså overnatning til 24 børn eller 16-18 voksne.

Hvis I er en større gruppe har vi mulighed for at rejse 1 lavu. En lavu er et stort tippi-lignende telt med plads til 10-12 børn.

I må gerne sætte jeres eget telt op.

Der er bålplads med bænke omkring.

Overnatter du, koster det 30 kr. for voksne og 20 kr. for børn, pengene lægges i kassen eller du kan betale med mobilepay til nr. 61 89 78 79

Toiletter:
Brug toiletterne i den stråtækte bygning med udstillingen.

Bad:
Hald Sø er den dejligste badesø, brug ikke Herberget.

Brænde:
Brænde til bål på lejrpladsen kan I samle i skoven ned mod naturskolen.

Vand:
Der er vandhaner ved naturskolen.

Biler:
Undgå helst at køre i bil mellem lejrpladsen og Hald Hovedgård.

Shelterne:
Undgå at deltagerne klatrer på taget af shelterne, da det kan slide for hårdt på dem.

Affald:
Affald tages med til containeren ved naturskolen.

Rengøring:
Shelters og lejrplads efterlades i samme stand, som da I kom.

Snobrødspinde:
Har I brug for snobrødspinde, kan I snitte dem i skoven ned mod naturskolen – skær venligst pindene af helt nede ved jorden, så det skæmmer mindst muligt i skoven.

Hensyn:
Haldområdet besøges af mange mennesker, som ønsker at nyde naturens fred og skønhed. Undgå derfor larm og efterlad ikke skæmmende spor i landskabet.

Alternative overnatningsmuligheder:
-Herberget ved Naturskolen
-Primitiv lejrplads ved Traneskoven 300 m nord på.

Sidst opdateret: 15.06.2017