Harry Potter med Sødalskolen

Den 1. april havde vi det første hold på Hogwarts i år.

Det var en flok børn fra Sødalskolen – og det er en skole, hvor der ikke er mange mugglere!

Efter at Fordelingshatten havde fordelt eleverne på hvert af de fire kollegier, gik det bare hurtigt med at løse opgaver, lave koste, tryllestave og finde vej i Skoven.

Nu er Skoven jo ikke helt ufarlig og derfor var det godt at se, at eleverne passede godt på hinanden. Måske det var magi, der var på spil, da en kniv ville se hvordan en finger ser ud indeni - og én af førsteårseleverne skulle en tur på Hospital!

Apropos Hospital! Alle kollegier kunne løse opgaven med at finde modgift og det er jo meget vigtigt når alle er blevet forgiftet!

Nu er førsteårselever ikke de bedste til at lave koste og det viste sig da også ved Quiddish-turneringen, hvor adskillige måtte udgå på grund af dårlige koste.

Alt i alt var det et godt første hold, som er meget velkommen igen på Hogwarts.

A. Dumbledor

Sidst opdateret: 18.04.2016