Booking af Naturskolen

Du kan nu hele døgnet booke Naturskolen.

Det er gratis for skoler, børnehaver, SFO og andre institutioner under Børn og Unge i Viborg Kommune. Dog har vi besluttet, at hver gruppe max kan have en naturvejleder 4 gange om året. Specialaftaler kan aftales.

Skoler uden for Viborg Kommune, foreninger, virksomheder og andre er også velkommen hos os til rimelige priser.

NB! Der lejes ikke ud til fester eller andre private sammenkomster.

Alle ansøgninger bliver behandlet i den rækkefølge, de kommer, og du kan i travle perioder forvente, at der kan gå op til 8-10 dage før du får svar.

Det ville være en hjælp, hvis du skriver ønskedatoen i emnefeltet på mailen.

Find blot ud af, hvilken slags bruger du er, og vælg den ansøgning der passer dig.

Når du har udfyldt ansøgningen og sendt den til naturskolen@viborg.dk, vil den blive behandlet og herefter vil du modtage en bekræftelse på arrangementet (Bemærk, at dokumentet skal gemmes som et word-dokument og vedhæftes som en fil).

Skulle der være tvivlsspørgsmål, vil du blive kontaktet pr. mail.

Da vi har mange forespørgsler på vores Naturskole, kan det i nogle perioder være svært at indfri alles ønsker, så derfor skriv gerne alternative datoønsker i feltet: Bemærkninger - nederst på ansøgningen.

Bemærk, at varigheden på aktiviteterne kun er vejledende og at det er minimum timer der er sat på.
I forbindelse med den nye skolereform, kan I måske få behov for at forlænge og endda starte senere på dagen, det ønske kan vi godt opfylde.

Sidst opdateret: 23.09.2017