Booking af Naturskolen

Hvilken bruger-type er du:

A-brugere: Skoler, forældreråd, SFO, klubber, børnehaver og dagplejere i Viborg Kommune.

B-brugere: Andre institutioner i Viborg Kommune, private grundskoler og børnehaver, gymnasielignende skoler og andre institutioner udenfor Viborg Kommune, foreninger for børn i folkeskolealderen.

C-brugere: Virksomheder, Seminarier m.v., Foreninger for voksne.

D-brugere: Private

Klik på den valgte brugertype til venstre og benyt ansøgningsskemaet

Det er gratis for skoler, børnehaver, SFO og andre institutioner under Børn og Unge i Viborg Kommune.
Bemærk: Hver gruppe kan max få naturvejledning 3 gange om året. Specialgrupper/-klasser kan få op til 8 gange.

Skoler uden for Viborg Kommune, foreninger, virksomheder og andre er også velkommen hos os til rimelige priser.

NB! Der lejes ikke ud til fester eller andre private sammenkomster.

Alle ansøgninger bliver behandlet i den rækkefølge de kommer, og du kan i travle perioder forvente, at der kan gå op til 8-10 dage før du får svar.

Det ville være en hjælp, hvis du skriver ønskedatoen i emnefeltet på mailen.

Find blot ud af, hvilken slags bruger du er, og vælg den ansøgning der passer dig.

Når du har udfyldt ansøgningen og sendt den til naturskolen@viborg.dk, vil den blive behandlet og herefter vil du modtage en bekræftelse på arrangementet (Bemærk, at dokumentet skal gemmes som et word-dokument og vedhæftes som en fil).

Skulle der være tvivlsspørgsmål, vil du blive kontaktet pr. mail.

Da vi har mange forespørgsler på vores Naturskole, kan det i nogle perioder være svært at indfri alles ønsker, så derfor skriv gerne alternative datoønsker i feltet: Bemærkninger - nederst på ansøgningen.

Bemærk, at varigheden på aktiviteterne kun er vejledende og at det er minimum timer der er sat på.
I forbindelse med den nye skolereform, kan I måske få behov for at forlænge og endda starte senere på dagen, det ønske kan vi godt opfylde.

Sidst opdateret: 20.06.2020