For de 6 - 99 årige


Et væld af aktiviteter i og om naturen

Naturskolens aktiviteter på KLC

På Naturskolen arbejder vi lige nu på at beskrive alle vores aktiviteter på den fælles portal KLC. Der kan derfor være aktiviteter som mangler i listerne her på siden eller beskrivelser af aktiviteter som bliver ændret. Senest i marts skulle alle aktiviteter være at finde og fuldt beskrevet på KLC. Har du spørgsmål i forbindelse med valg af aktivitet eller dens indhold, er du altid velkommen til at kontakte os.

Find lige den aktivitet som passer jer

Leder du efter en aktivitet med fokus på f.eks. biolog, litteratur eller samarbejde? Så prøv at søge på dit stikord vha. søgefeltet oppe i højre hjørne. Blandt de matchende sider finder du bl.a. en del af vore aktiviteter, som har lige præcis det fokus du ønsker.

Vælger du en aktivitet i listen ude til venstre, finder du et - tre stikord i beskrivelsen af hver aktivitet.

Fokus på bevægelse

Søger du en aktivitet med meget bevægelse. Søg på "høj" i søgefeltet oppe i højre hjørne, så finder du blandt de matchende resultater også de af Naturskolens aktiviteter, som har meget bevægelse.

Vælger du en aktivitet i listen ude til venstre, finder du mængden af bevægelse i beskrivelsen af hver aktivitet. Niveauet af bevægelse er enten lav, middel eller høj.

___________________________________

De fleste aktiviteter passer til emner i skolernes fag, men kan opleves af alle.

Når I som klasse kommer til en aktivitet, forventer vi naturvejledere, at I har forberedt jer til dagen, at alle både elever og lærere deltager aktivt og at I kan bruge dagens indhold til senere bearbejdning i undervisningen bagefter.

Har I udgifter til bustransport (som klasse - kommunal og privat), kan I søge tilskud fra Befordringspuljen. Se link nede til højre. 

Bemærk, at varigheden på aktiviteterne kun er vejledende.

Læs her hvordan du - som lærer - får en god dag på Naturskolen.

Sidst opdateret: 07.03.2018