Børneskove i Viborg Kommune

Viborg Kommune vil gerne have flere børn ud i naturen og har derfor etableret seks børneskove tæt på by og boligområder i tæt samarbejde med de forskellige lokalområder.

Børneskovene er helt almindelige skove, hvor der er gjort lidt ekstra for at lave et samlingssted og for at inspirere til aktivitet i skoven.

 

I børneskovene kan store som små gå på opdagelse og være aktive sammen. I naturen er der højt til loftet og plads til ro og fordybelse. Naturen stiller ikke krav til os. Naturen er en fantastisk legeplads og et godt sted at lære.

 

Du kan læse mere om Børneskovene i Viborg Kommune her

 

Børneskove i Viborg Kommune er et projekt, der ikke er helt færdigt.

 

Børneskoven i Bruunshåb er indviet med træskulpturer, Lykkehjul, stort madpakkehus, shelter og bålsted og bruges flittigt.

 

Børneskoven i Fredriks med en 1 km. lang balancebane, lykkehjul, madpakkehus og bålsted, bliver brugt dagligt af alle aldersgrupper.

 

Børneskovene i Stoholm, Ørum, Bjerringbro og Klejtrup bliver færdiggjort og indviet i løbet af 2020.

 

Til højre finder du supplerende aktiviteter til lykkehjulet, der passer til de forskellige årstider. Print dem ud og tag dem med, eller find dem på din mobil på stedet. Lad børnene dreje på hjulet og se på aktivitets-arket hvilken aktivitet den lander på.

Sidst opdateret: 12.06.2020