Aktiviteter for skoler og dagtilbud

Ulbjergklint jan

Et væld af aktiviteter i og om naturen

Alle Naturskolens tilbud til skoler og dagtilbud er samlet på portalen KLC for Viborg Kommune.

På KLC finder du en nøje beskrivelse af hver enkelt aktivitet inden for dagtilbud, grundskolen eller ungdomsuddannelserne. Se listen over samtlige af Naturskolens tilbud på KLC her.

Valg af aktivitet

Det bedste udbytte af et besøg får I, hvis I vælger et emne, som eleverne eller børnene har arbejdet med eller skal i gang med.

Nogle aktiviteter er gode som appetitvækker for et emne. F.eks. er en fugletur en god opstart på et emne om fugle, mens f.eks. Astrid Lindgren-temaet kræver at eleverne har et vist kendskab til Astrid Lindgrens forfatterskab.

Hvis du er i tvivl om, hvor i forløbet et besøg på Naturskolen vil passe bedst ind, er du velkommen til at ringe til os på Naturskolens telefon 86 63 85 00 eller sende en mail til viw@viborg.dk.

Hvis vi ikke er ved telefonen, kan du lægge dit telefonnr. og et tidspunkt, hvor vi kan ringe tilbage.

Bemærk, at varigheden på aktiviteterne kun er vejledende.

Find lige den aktivitet som passer jer

Leder du efter en aktivitet med fokus på f.eks. krible krable, litteratur eller samarbejde? Så gå til siden for dagtilbud eller grundskole og prøv at søge på dit stikord vha. søgefeltet. Blandt de matchende sider finder du bl.a. en del af vore aktiviteter, som har lige præcis det fokus du ønsker.

I beskrivelsen af vores aktiviteter finder du under hver aktivitet 2-3 stikord, som opsummerer aktivitetens indhold.

Fokus på bevægelse

Søger du en aktivitet med meget bevægelse. Søg på "høj" i søgefeltet på siden for enten dagtilbud eller grundskole, så finder du blandt de matchende resultater også de af Naturskolens aktiviteter, som har meget bevægelse.

Mængden af bevægelse finder du også i beskrivelsen af hver aktivitet. Niveauet af bevægelse er enten lav, middel eller høj.

Transport til og fra Naturskolens aktiviteter

Har I udgifter i forbindelse med transporten til eller fra Naturskolens aktiviteter kan der søges om tilskud direkte via den enkelte aktivitet I vælger på KLC.

Sidst opdateret: 06.08.2018