Aktiviteter

Har I udgifter til bustransport, kan I søge tilskud fra Befordringspuljen. Se link andet sted.

Valg af aktivitet
Det bedste udbytte af et besøg får I, hvis I vælger et emne, som eleverne har arbejdet med eller skal i gang med.

Nogle aktiviteter er gode som appetitvækker for et emne. F.eks. er en fugletur en god opstart på et emne om fugle, mens f.eks. Astrid Lindgren-temaet kræver at eleverne har et vist kendskab til Astrid Lindgrens forfatterskab.

Hvis du er i tvivl om, hvor i forløbet et besøg på naturskolen vil passe bedst ind, er du velkommen til at ringe til os på Naturskolens telefon 86 63 85 00 eller sende en mail til viw@viborg.dk.

Hvis vi ikke er ved telefonen, kan du lægge dit telefonnr. og et tidspunkt, hvor vi kan ringe tilbage.

Bemærk, at varigheden på aktiviteterne kun er vejledende og at det er minimum timer der er sat på.

Sidst opdateret: 15.11.2017