A husene

Børn der fælder træer ved A-huset i Undallslund Skov

Få spændende naturoplevelser ved en god base.

Naturskolen har 3 A-huse som alle dagplejere, institutioner og skoler kan benytte. Der ligger relevant naturundersøgelses grej i alle husene.

Sønæs
Undallslund
Hjarbæk Strand

Dagplejere, institutioner og skoler der har lyst til at benytte A-husene, kan få udleveret en nøgle, der passer til dem alle.
Når I bruger husene skal/kan I ikke booke dem, men bare tage det som en god oplevelse hvis I møder andre.

Efter normal arbejdstid og i weekenden kan alle der har tilknytning til jeres institutioner låne husene, der skal de bookes hos os på 87871079/lhoe@viborg.dk.
Nøglen skal de låne af jer.

A-husene forlades i rengjort stand, hvis der er fejl og mangler så kontakt Naturskolen.

A-hus foreningen lukkede ned i foråret 2016 og husene overgik til Naturskolen.

A-hus foreningen blev stiftet i 1988 og husene skulle fremme aktivitetsmulighederne ude i naturen og samarbejdet mellem daginstitutionerne i Viborg Kommune til fordel for børn, forældre og personale.

Nordisk parks hus skal bookes igennem Borgerservice.

Sidst opdateret: 13.06.2017